روش‌های سازمان امور مالیاتی برای جلوگیری از فرار و کتمان مالیاتی
راه‌های فرار مالیاتی محدود‌تر می‌شود

روش‌های سازمان امور مالیاتی برای جلوگیری از فرار و کتمان مالیاتی

مدیرکل دفتر مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی پنج روش مختلف برای مبارزه با فرار مالیاتی و کتمان درآمدی را تشریح کرد.

به گزارش توتون صنعت به نقل از خبرگزاری فارس، وحید عزیزی در مورد پویشی که برخی مخاطبان خبرگزاری فارس با عنوان نظارت دقیق بر فرارهای مالیاتی نوشتهاند، گفت: عمده کار سازمان امور مالیاتی برای جلوگیری از فرار مالیاتی، تحقق عدالت مالیاتی است. در این زمینه یکی از روشها افزایش کیفیت رسیدگی به پرونده مالیاتی افراد است که با استفاد از دادهها و اطلاعات متقن، مالیات واقعی از آنها وصول شود.

وی افزود: روش دوم شناسایی مودیان جدید در راستای عدالت مالیاتی است که این افراد قبلاً پرونده مالیاتی نداشتند و در دو سال اخیر بیش از 2.4 میلیون مؤدی جدید شناسایی و ثبتنام شدهاند. مدیرکل دفتر مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی، روش سوم مقابله با فرار مالیاتی را استفاده از الگوهای هوشمند در شناسایی از فرار مالیاتی و همچنین شرکتهای مشکوک به شرکت کاغذی و صوری عنوان و تصریح کرد: متوقف کردن فعالیت شرکتهای کاغذی و شناسایی ثروتمندانی است که درآمد و نشانه ثروت دارند، اما پرونده مالیاتی متناسب با آن ندارند.

عزیزی در مورد افرادی که برای کار تجاری از حساب بانکی اجارهای استفاده میکنند، گفت: علاوه بر این روشها برای جلوگیری از فرار مالیاتی مبارزه ی مصداقی هم داریم، از جمله حسابهای اجارهای یا حسابهای شخصی که مشکوک به فعالیت تجاری هستند که با اطلاعات بانک مرکزی و تراکنشهای بانکی حسابهای مشکوک به فعالیت تجاری شناسایی میشوند. وی پنجمین روش مبارزه را این گونه گفت که در مواردی که مشکوک به فرار مالیاتی باشند، بازدید میدانی از طریق گزارشهای مردمی و سامانه سوتزنی در سازمان امور مالیاتی انجام میشود که هم مصداقهای کلان و هم مصداقهای کوچک در این زمینه وجود دارند، به گونهای که سال گذشته پس از گزارشهای مردمی، 1500 مورد بازدید از مطبهای پزشکان در زمینه تخلف و عدم استفاده از کارتخوان انجام شد و پرونده این تعداد افراد به نظام پزشکی ارجاع شد.

مدیرکل دفتر مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی، در مورد اینکه آیا صرف ارائه اظهارنامه میتواند به مالیات عادلانه ختم شود، عنوان کرد: سیاست سازمان مالیاتی حرکت به سمت دادههای بانکی و سایر دادهها که از دستگاههای مختلف دریافت میکند، است. در این زمینه براساس ماده 169 مکرر و مواد 230 و 231 قانون مالیاتهای مستقیم، دادههای مختلف از دستگاههای مختلف وصول و براساس آن تصمیمگیری میشود.

به اساس همین گزارش برخی مخاطبان خبرگزاری فارس با ثبت پویشی با عنوان «نظارت دقیق بر فرارهای مالیاتی ضروری است» خواستار پاسخگویی مسئولان مربوطه شدند.

 


خبرهای مرتبط

دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

محرم

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

کشفیات قاچاق سیگار اردیبهشت ماه 1404

بدون روشنگری، صنعت دخانیات قربانی سوءبرداشت‌ها خواهد شد

همایش تخصصی صنعت دخانیات اردیبهشت 1404

صنعت دخانیات ایران، چالشها و راهکارها

لغو امتیاز تنباکو: نقطه عطفی در تاریخ معاصر ایران

حمایت جامعه کارگری از تلاش‌های میدری برای رفع مشکلات

امنیت شغلی و معیشت کارگران اولویت و دغدغه وزیر تعاون است

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار و محصولات دخانی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد.

کارگر سرمایه اصلی برای تحقق شعار سال است

افزایش 30 تا 110 درصدی مالیات انواع سیگار

نقدی بر تغییر رویه سازمان امور مالیاتی در خصوص مالیات ارزش افزوده توتون وارداتی

مروری بر تاریخچه صنعت دخانیات ایران

سقوط 62 درصدی سهم از بازار شرکت دخانیات ایران

کشفیات فروردین ماه 1404

قیمت انواع سیگار و تنباکوی قلیان 30 سال پیش چقدر بود؟

سال 1404 سال سرمایه گذاری برای تولید

اصلاح ساختار شرکت دخانیات ایران قبل از واگذاری، تکلیفی بر عهده حاکمیت بود

تلاش برای تنظیم بازار و حمایت از کشاورزان در آستانه فصل فروش

سه چالش بزرگ صنعت دخانیات و راهکارهای برون رفت

تشویق کشاورزان به تمرکز بر کیفیت محصولات

صنعت سیگار برای اجرای تعرفه‌های جدید ترامپ آماده می‌شود

افزایش سهام شرکت‌های بزرگ تنباکو پس از اعلام تعرفه های جدید امریکا

تحلیل تاثیر سیاستهای مالیاتی بر دخانیات و تولید داخلی در ایران

رشد سود هر سهم تعدیل شده به ۶.۵۷ دلار و افزایش ۹.۳ درصدی، با عملکرد درخشان محصولات بدون دود

نرخ عوارض و مالیات بر ارزش افزوده سیگار وارداتی ۱۴۰۴ ابلاغ شد