نهمین کنفرانس جهانی  اعضای کنوانسیون کنترل دخانیات برگزار شد

نهمین کنفرانس جهانی اعضای کنوانسیون کنترل دخانیات برگزار شد

نهمین کنفرانس جهانی اعضای کنوانسیون کنترل دخانیات (FCTC) از 17 تا 22 آبان 2021 به ریاست سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در ژنو به مدت یک هفته کار خود را آغاز کرد.

به گزارش توتون صنعت به نقل از خبرگزاری ایرنا، اسماعیل بقائیهامانه در سخنرانی افتتاحیه این کنفرانس همه را دعوت کرد که به مسئولیت جمعی خود برای رسیدگی به پیامدهای همهگیری مواد دخانی برای سلامت عمومی مردم جهان عمل کنند.

جمهوری اسلامی ایران در سالهای 1384 و 1398 به دو معاهده چارچوب کنوانسیون کنترل دخانیات و پروتکل ریشه کنی تجارت غیر قانونی محصولات دخانی  پیوسته است این دو سند تنها معاهداتی هستند که ذیل سازمان جهانی بهداشت برای مقابله با اثرات زیانبار مواد دخانی تدوین شدهاند.

بقایی در این نشست ضمن اشاره به آثار مخرب همهگیری کرونا و تأثیرات مخرب استعمال دخانیات بر افزایش ریسک ابتلا و پیشروی این همهگیری جهانی، به ابتکار ایران جهت طرح تنها بیانیه این نشست اشاره کرد که قرار است ذیل دستور کار شماره 6 کنفرانس با عنوان «بیانیه نهمین نشست کنفرانس اعضای کنوانسیون کنترل دخانیات و بازیابی پسا کرونا» مطرح شود.

در نشست کنفرانس اعضای کنوانسیون کنترل دخانیات، که به صورت مجازی (با حضور فیزیکی هیأت رئیسه در دبیرخانه کنوانسیون در ژنو) برگزار شد، پس از مراسم افتتاحیه، دستور کار و برنامه عمل این نشست با اجماع تمام دولتهای عضو کنوانسیون به تصویب رسید. در این نشست که تا روز شنبه 22 آبان 1400 ادامه داشت، سایر موضوعات دستور کار از قبیل درخواست عضویت ناظر کشورها و پیشبرد جهان شمولی اجرای کنوانسیون کنترل دخانیات به همراه راهکارهای کنترل و کاهش مصرف دخانیات و مبارزه با قاچاق دخانیات مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

هدف این کنوانسیون و پروتکلهای آن، حفظ نسلهای حال و آینده از اثرات زیان بار بهداشتی، اجتماعی، زیست محیطی و اقتصادی استعمال دخانیات و قرار گرفتن افراد در معرض دود حاصل از دخانیات است که هر دو سال یکبار دستورالعملها و اسنادی که در حمایت از این دو معاهده بینالمللی تنظیم میشود، در جلسات دو سالانه کنفرانس مورد بررسی و به تصویب اعضا میرسد. در طول برگزاری کنفرانس اعضا کنوانسیون، علاوه بر تصویب اسناد مرتبط به تبادل تجربیات و اقداماتی که در اجرای مفاد این معاهدات داشتند میپردازند.

جمهوری اسلامی ایران متعهد به حفاظت از سلامت عمومی در برابر مصرف مواد دخانی و اجرای مفاد کنوانسیون جهانی کنترل دخانیات است با توجه به اهمیت کنترل مصرف و حذف استنشاق تحمیلی دود سیگار به خـصوص نـزد جوانـان و نیز نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا درخصوص اثرات سو مصرف مواد دخانی بر کنترل همهگیری کرونا، ریاست ایران بر نهمین کنفرانس جهانی کشورهای عضو کنوانسیون کنترل مواد دخانی از اهمیت زیادی برخوردار بوده است.

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

محرم
شعار سال 1404
همه با همیم

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

کشفیات قاچاق سیگار اردیبهشت ماه 1404

بدون روشنگری، صنعت دخانیات قربانی سوءبرداشت‌ها خواهد شد

همایش تخصصی صنعت دخانیات اردیبهشت 1404

صنعت دخانیات ایران، چالشها و راهکارها

لغو امتیاز تنباکو: نقطه عطفی در تاریخ معاصر ایران

حمایت جامعه کارگری از تلاش‌های میدری برای رفع مشکلات

امنیت شغلی و معیشت کارگران اولویت و دغدغه وزیر تعاون است

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار و محصولات دخانی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد.

کارگر سرمایه اصلی برای تحقق شعار سال است

افزایش 30 تا 110 درصدی مالیات انواع سیگار

نقدی بر تغییر رویه سازمان امور مالیاتی در خصوص مالیات ارزش افزوده توتون وارداتی

مروری بر تاریخچه صنعت دخانیات ایران

سقوط 62 درصدی سهم از بازار شرکت دخانیات ایران

کشفیات فروردین ماه 1404

قیمت انواع سیگار و تنباکوی قلیان 30 سال پیش چقدر بود؟

سال 1404 سال سرمایه گذاری برای تولید

اصلاح ساختار شرکت دخانیات ایران قبل از واگذاری، تکلیفی بر عهده حاکمیت بود

تلاش برای تنظیم بازار و حمایت از کشاورزان در آستانه فصل فروش

سه چالش بزرگ صنعت دخانیات و راهکارهای برون رفت

تشویق کشاورزان به تمرکز بر کیفیت محصولات

صنعت سیگار برای اجرای تعرفه‌های جدید ترامپ آماده می‌شود

افزایش سهام شرکت‌های بزرگ تنباکو پس از اعلام تعرفه های جدید امریکا

تحلیل تاثیر سیاستهای مالیاتی بر دخانیات و تولید داخلی در ایران

رشد سود هر سهم تعدیل شده به ۶.۵۷ دلار و افزایش ۹.۳ درصدی، با عملکرد درخشان محصولات بدون دود

نرخ عوارض و مالیات بر ارزش افزوده سیگار وارداتی ۱۴۰۴ ابلاغ شد