سهم برزیل  از بازارهای صادراتی توتون

سهم برزیل از بازارهای صادراتی توتون

برزیل در سال 2022 مبلغ 2/2میلیارد دلار از صادرات توتون  به دست آورده است که این مبلغ بیشترین درآمد این کشور از سال 2014 است که در آن سال ارزش فروش توتون  این کشور در بازارهای بینالمللی مبلغ 3/2 میلیارد دلار بوده است.

صادرات این کشور در سال 2022 از نظر ارزش 72 درصد و از نظر حجم 7/30 درصد نسبت به سال 2021 افزایش یافته است.هرچند در مقایسه صادرات بین این دوسال باید تأثیرات همهگیری کووید-19 و چالشهای لجستیکی مربوط به سال 2021 را در نظر گرفت.

در سال 2022، برزیل 412 میلیون کیلوگرم توتون  صادر کرده است که این رقم با افزودن سایر محصولات توتون بدون برگ بالغ بر 45/2 میلیارد دلار میشود.

شرکتهای تنباکو برزیلی در طول این سال 1/32 میلیون کیلوگرم سیگار و سیگار برگ به ارزش 33/156 میلیون دلار و 9/136 میلیون کیلوگرم ساقه و عصارههای محصولات به ارزش 25/59 میلیون دلار صادر کردند.

اروپا مقصد اصلی توتون برزیل در سال 2022 بود. بلژیک به عنوان دروازه ورود توتون برزیلی به این قاره، 28 درصد (610 میلیون دلار) از محمولههای صادراتی را به خود اختصاص داده است.

چین با خرید 21 درصد (471 میلیون دلار) توتون برزیل در رتبه دوم قرار گرفت و پس از آن ایالات متحده آمریکا که 5/6 درصد (143 میلیون دلار) از توتون صادراتی برزیل را خریده است.

منبع: tobaccoreporter

مترجم: امید مرادی

 


خبرهای مرتبط

دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

پیش به‌سوی دهمین اجلاس اعضای معاهده سازمان بهداشت جهانی در مورد کنترل دخانیات (COP10)

پرداخت 20 هزار میلیارد تومان مالیات توسط صنعت دخانیات

اختلاف مالیاتی بر سر دخانیات

شورای نگهبان از تصویب مالیات دخانیات جلوگیری کند

قانونی با آثار تورمی و ضد تولیدی و مغایر با سیاست‌های کلی نظام قانون‌گذاری

مالیات مضاعف به سیگار تحمیل می‌شود

سیگار و تنباکو گران می‌شود

توسعه بازار قاچاق و مخابره پیام تورمی به جامعه باتصویب مالیات‌های جدید برای دخانیات

مالیات دخانیات در دستور کار مجلس شورای اسلامی

قانون گذاری در مسیر درآمدزایی ،سلامت عمومی یا تقویت قاچاق کالای دخانی

تدوین برنامه راهبردی صنایع دخانی در دستور کار وزارت صمت

اسامی برخی سیگارها ارزش‌های انقلاب است باید تغییر کند

تدوین برنامه راهبردی صنعت دخانیات در دستور کار وزارت صمت

فروش سالانه ۲۰ میلیارد نخ سیگار قاچاق در کشور

فروش املاک شرکت دخانیات و حواشی آن

داستان یک کلیپ برای مبارزه با دخانیات

از انحلال ستاد صنایع دخانی جلوگیری کنید

سرپرست ستاد صنایع دخانی منصوب شد

قانون گذاری در مسیر درآمدزایی ،سلامت عمومی یا تقویت قاچاق کالای دخانی

بازدید وزیر تعاون از مجتمع دخانیات ارومیه

دغدغه‌های سوال برانگیز

افزایش مالیات سیگار در ایران به سود کیست؟

چراغ سبز به قاچاق دخانیات با تصمیمات غیر کارشناسی

کشف بیش از ۴۶۹ هزار نخ سیگار قاچاق در کاشان

کشف سیگار خارجی قاچاق در عجب شیر