سال ۱۴۰۳، سال «جهش تولید با مشارکت مردم»
در پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی اعلام شد:

سال ۱۴۰۳، سال «جهش تولید با مشارکت مردم»

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ ضمن تبریک عید نوروز به ملت ایران و همه ملت‌هایی که نوروز را گرامی می‌دارند، سال جدید را سال«جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به شعار سال گذشته، کارهای انجام شده در زمینه مهار تورم و رشد تولید را خوب اما نه به قدر مطلوب، ارزیابی کردند و با تاکید بر اینکه نباید توقع داشت چنین موضوع مهمی در مدت زمان یکسال تحقق کامل یابد، گفتند: در سال جدید نیز مسئله عمده کشور همچنان«اقتصاد» است زیرا نقطه ضعف اساسی کشور در این حوزه است و باید در این زمینه فعال عمل شود.

 کلید حل مشکلات اقتصادی کشور تولید است

حضرت آیتالله خامنهای تاکید کردند: جمعبندی نظرات کارشناسان اقتصادی ما را به این نتیجه میرساند که کلید حل مشکلات اقتصادی کشور از جمله«تورم»،«اشتغال» و «ارزش پول ملی» مسئله «تولید» است و بههمین دلیل در چند سال گذشته برموضوع تولید تکیه شده است. ایشان افزودند: بر همین اساس در سال جدید نیز تکیه بر مسئله تولید است و انتظار داریم که در موضوع تولید یک جهش روی دهد. رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه جهش در تولید بدون حضور مردم در اقتصاد و عرصه تولید امکانپذیر نیست خاطر نشان کردند: باید موانع حضور مردم در بخش تولید برطرف شود و ظرفیتهای بزرگ مردمی فعال شوند. حضرت آیتالله خامنهای گفتند: با توجه به این موضوع، شعار سال ۱۴۰۳، «جهش تولید با مشارکت مردم» قرار داده شده است امیدواریم با برنامهریزی مناسب برنامهریزان کشور و همکاری صاحبنظران و مشارکت عملی فعالان اقتصادی، زمینه تحقق این شعار به بهترین وجه فراهم شود.

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

اصلاح بخشنامه مالیاتی واردات توتون خام و فرآوری‌شده پس از پیگیری مرکز بهبود کسب‌وکار

ضرورت اصلاح دستورالعمل تبصره ۴ ماده ۱۸ و رفع موانع زنجیره قانونی توزیع محصولات دخانی

اخبار امور بین الملل، خرداد ماه 1405

تولید در شرایط سخت

نقشه ملی مقابله با دخانیات نهایی شد

رشد دخانیات در میان دختران 13 تا 15 سال!؛ لزوم کنترل شبکه نمایش خانگی

گذار از بحران به توسعه؛ هم‌افزایی استراتژیک در مجتمع دخانیات گیلان برای تثبیت تولید

تحلیلی بر برنامه‌های مدیرعامل در مسیر تثبیت و توسعه

آیا تأخیر در تأمین مواد اولیه، تولید داخلی را به نفع قاچاق از میدان خارج می‌کند؟

قاچاقچیان دخانیات، سلامت جوانان را نشانه گرفته‌اند

شهیار وهابی عضو هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران شد

سیاست‌های ضد دخانیات؛ به نام سلامت، به کام قاچاق

خطرات سیگارهای اسانس‌دار قاچاق و ضرورت مصرف محصولات ارگانیک نظارت‌شده داخلی

۱۴۰۵؛ سال تثبیت و صیانت از تولید در سایه همدلی کارکنان

روزشمار هفته ملی بدون دخانیات سال 1405 (4 لغایت 10 خردادماه) اعلام شد

روایت یک سال تحول؛ از حکمرانی هوشمند تا تثبیت تولید در صنعت دخانیات

کشفیات محصولات دخانی قاچاق در اردیبهشت ماه 1405

تشدید قاچاق محصولات دخانی در ایام جنگ

تقویم بین‌المللی نمایشگاه‌های صنعت دخانیات

« شرکت دخانیات ایران» در مسیر فرابورس

تحلیل وضعیت موجود، چالش‌ها و راهبردهای ارتقای رقابت‌پذیری

جدال برندهای داخلی با موج قاچاق در کردستان

پیام تبریک مدیر عامل شرکت دخانیات ایران به مناسبت روز کارگر

از الیاف استات سلولز تا فیلتر سیگارت

قاب‌هایی از تاریخ و طراحی در پاکت‌های قدیمی سیگار