انفجار انبار دخانیات 
در قزوین

انفجار انبار دخانیات در قزوین

به گزارش توتون صنعت، حسن اسماعیلی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان قزوین با اشاره به انفجار انبار نگهداری دخانیات و تنباکو در تقاطع شهید انصاری قزوین اظهار داشت: ساعت 15:45 تاریخ 1403/01/22 تماسی با واحد ارتباطات اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان قزوین گرفته شد وی ادامه داد: تماس اولیه حاکی از آتش سوزی یک مغازه فروش و نگهداری دخانیات و تنباکو در خیابان شهید انصاری شهر قزوین بود که بلافاصله تیم‌های آتش نشانی و اورژانس به محل حادثه اعزام شدند.اسماعیلی خاطر نشان کرد در زمان عملیات اطفاء، وقوع یک انفجار دیگر در این مغازه، باعث آسیب به چهار آتش نشان و شش نفر از مردم رهگذر شد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان قزوین یادآورشد:سریعا سه آمبولانس دیگر از پایگاه مولوی، پردیس و ترمینال و اتوبوس لانس نیز به محل حادثه اعزام شده و پس از رسیدن به محل حادثه اقدامات درمانی را آغاز کردند.

اسماعیلی در ادامه افزود: این حادثه 10 مصدوم برجای گذاشت که یک مصدوم که آتش نشان حاضر در صحنه بود که دچار جراحت و سوختگی شدید شده بود توسط کارشناسان اورژانس عملیات احیا قلبی ریوی در طول مسیر بیمارستان رجایی انجام گردید که متاسفانه مصدوم آتش نشان به علت شدت جراحت فوت کرد.وی در پایان تاکید کرد: مصدومین حادثه سه آتش نشان و سه رهگذر حادثه که دچار سوختگی و آسیب شده بودند، توسط کارشناسان اورژانس قزوین به بیمارستان رجایی منتقل شدند. دو مصدوم در محل حادثه درمان شدند و یک رهگذر توسط ماشین شخصی به بیمارستان رجایی قزوین منتقل شد.

 


خبرهای مرتبط

دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

نرخ خرید توتون‌های ویرجینیا، بارلی و باسما در سال ۱۴۰۵

اصلاح بخشنامه مالیاتی واردات توتون خام و فرآوری‌شده پس از پیگیری مرکز بهبود کسب‌وکار

نرخ خرید توتون های ویرجینیا، بارلی و باسما در سال ۱۴۰۵

به بهانه تصویب قیمت خرید توتون در هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران

توتون ایرانی مزیت رقابتی برند ایرانی

کشفیات محصولات دخانی قاچاق در مردادماه

اخبار بین الملل مرداد ماه 1405

ضرورت اصلاح دستورالعمل تبصره ۴ ماده ۱۸ و رفع موانع زنجیره قانونی توزیع محصولات دخانی

شتاب تولید داخلی مواد اولیه دخانی با توسعه کشت، افزایش خرید تضمینی و حمایت از کشاورزان

اصلاح ساختار، تقویت تولید قانونی و مقابله با قاچاق سه ضلع احیای صنعت دخانیات کشور

مجمع عمومی انجمن تولید کنندگان، صادرکنندگان و واردکنندگان کالای دخانی برگزار شد

کشفیات محصولات دخانی قاچاق در تیرماه 1405

صعود در رکود

پذیرش ۴ مقاله در کنگره جهانی کرستا ۲۰۲۶

اخبار بین‌الملل تیر ماه 1405

شرکت دخانیات ایران در بین 10 شرکت برتر در حال رشد جهان

وقتي مقررات سخت‌گيرانه با اقتصاد توتون روبه‌رو مي‌شود (تجربه اندونزی از محدودیت نیکوتین و قطران تا نگرانی از گسترش بازار غیررسمی)

بازار دخانیات در مسیر پوست‌اندازی

اخبار امور بین الملل، خرداد ماه 1405

تولید در شرایط سخت

نقشه ملی مقابله با دخانیات نهایی شد

رشد دخانیات در میان دختران 13 تا 15 سال!؛ لزوم کنترل شبکه نمایش خانگی

گذار از بحران به توسعه؛ هم‌افزایی استراتژیک در مجتمع دخانیات گیلان برای تثبیت تولید

تحلیلی بر برنامه‌های مدیرعامل در مسیر تثبیت و توسعه

آیا تأخیر در تأمین مواد اولیه، تولید داخلی را به نفع قاچاق از میدان خارج می‌کند؟