موافقت ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با تقسیط بدهی مالیاتی شرکت دخانیات ایران
گامی دیگر در حل مشکلات اساسی شرکت دخانیات ایران

موافقت ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با تقسیط بدهی مالیاتی شرکت دخانیات ایران

با پیگیری های صورت گرفته و اقدامات انجام شده، درخواست تقسیط بدهی های مالیاتی شرکت دخانیات ایران در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مورد موافقت قرار گرفت.

به گزارش توتون صنعت به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شرکت دخانیات ایران، این جلسه در روز سهشنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ در محل وزارت صمت با حضور اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، مدیرعامل شرکت دخانیات ایران به همراه عضو هیأتمدیره و معاون اداری و مالی برگزار شد و موضوع تقسیط بدهیهای مالیاتی شرکت مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در پایان، ستاد با تقسیط بدهی مالیاتی سنواتی شرکت به مدت ۳۶ ماه و به صورت پلکانی موافقت نمود.

امیر اسکندری؛ مدیر عامل و نایب رئیس هیئت مدیره با تایید این خبر گفت : بدهی مالیاتی معوق شرکت دخانیات ایران بالغ بر ۶۰ هزار میلیارد ریال بوده است که شامل اصل بدهی و جرائم میشد. عدم تعیین تکلیف این بدهی یکی از موانع جدی در اداره شرکت تلقی میشد و بر فعالیتهای جاری مانند ثبت تغییرات در اداره ثبت شرکتها، اخذ گواهی ماده ۱۸۶ قانون مالیاتهای مستقیم، تمدید کارت بازرگانی و سایر مجوزها تأثیر میگذاشت.

وی ادامه داد: توقیف اجرائیات سازمان امور مالیاتی روی خودروها، بخشهایی از اموال و داراییهای ملکی و مسدودی‌های مکرر حسابهای بانکی از جانب سازمان امور مالیاتی مشکلات بسیاری را برای عملیات روزانه شرکت ایجاد کرده بود.

 امیراسکندری تاکید کرد: با تأیید ستاد تسهیل برای تقسیط بدهی مالیاتی در قالب یک برنامه ۳۶ ماهه، مسیر روشن و قابل برنامهریزی برای تعیین تکلیف بدهی فراهم شد و تبعات بدهی معوق مذکور بر عملیات جاری شرکت مرتفع گردید.

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

قاچاق سریع‌تر از واردات رسمی

قاچاق سیگار، جای تولید داخلی را گرفت

تهدید قضایی برای فعالان اقتصادی

اخبار بین الملل، آبان ماه 1404

کشفیات آبان ماه قاچاق سیگار

مونتانا بین المللی شد

پنج سال روایت صنعت دخانیات؛ از چالش های داخلی تا تحولات بین المللی

رونق صنعت سیگار

هشدار کارشناسان درباره تولید محصولات دخانی ناسالم دربازار جهانی و منطقه

باز شدن پای نوشیدنی های دودزا به مدارس

یازدهمین نشست «کنفرانس اعضا» (COP11) در چارچوب کنوانسیون WHO FCTC در ژنو برگزار شد

مصوبات جلسه اجرای پروتکل ریشه کنی تجارت غیرقانونی محصولات دخانی

سامانه جامع اما مانع تجارت ؟!

پاییز، توتون و دستان پینه بسته؛ قصه «کاک عمر» در روستای کوتر مهاباد

بررسی کلی بازار محصولات دخانی در ایران و جهان

5 مشتری پروپاقرص سیگار ایرانی

موافقت ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با تقسیط بدهی مالیاتی شرکت دخانیات ایران

چاپ تمبر یادبود هشتاد و هشتمین سالروز افتتاح نخستین کارخانه شرکت دخانیات ایران

اخبار بین‌الملل مهر ماه

هزار چم تأمین ارز واحدهای تولیدی

کشفیات مهر ماه قاچاق سیگار

دخانیات خانه من است و من کشتی را از دخانیات شروع کردم

تامین پایدار معیشت و رفاه همکاران اولویت اصلی ماست

راهکارهای رسمی و نوآورانه برای مقابله با قاچاق محصولات دخانی

گزارشی از نتایج پیمایش بررسی دلایل تغییر برند و محصول در بازار سیگارت ایران