بازدید معاون صنایع عمومی وزارت صمت و رئیس مرکز برنامه‌ریزی و نظارت بر امور دخانیات از شرکت دخانیات ایران

بازدید معاون صنایع عمومی وزارت صمت و رئیس مرکز برنامه‌ریزی و نظارت بر امور دخانیات از شرکت دخانیات ایران

روز یکشنبه 16 آذر ماه، ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت به همراه خانم مونا ابروفراخ، رئیس مرکز برنامه‌ریزی و نظارت بر امور دخانیات با حضور در مجتمع دخانیات تهران، از ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و خطوط تولید این مجموعه تولیدی بازدید کردند.

به گزارش توتون صنعت به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل، در طی این بازدید که به دعوت مدیر عامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران انجام شد، میهمانان در ابتدا با حضور در خطوط تولید مجتمع دخانیات تهران از نزدیک در جریان مسائل، ظرفیتها، توانمندیها و مشکلات شرکت دخانیات قرار گرفتند. در ادامه، جلسهای با حضور معاون صنایع عمومی وزارت صمت، رئیس مرکز برنامهریزی و نظارت بر امور دخانیات، مدیر عامل و اعضاء هیئت مدیره، معاونین و روسای مراکز شرکت دخانیات ایران برگزار شد. فرداد امیراسکندری در سخنانی از قبول دعوت و حضور میهمانان در شرکت دخانیات ایران و بررسی مسائل و مشکلات این شرکت از نزدیک، تقدیر و تشکر نمود. وی در توضیحاتی در خصوص تاریخچه و سیر تحولات شرکت قبل و بعد از واگذاری آن و نقش و جایگاه شرکت در مدیریت صنعت قبل از واگذاری سهام شرکت و لزوم حمایت هر چه بیشتر همه دستگاههای اجرایی از شرکت دخانیات در شرایط کنونی سخن گفت و اظهار امیدواری نمود که با حمایت معاون وزیر و رئیس مرکز برنامهریزی و نظارت بر امور دخانیات بخش عمدهای از مشکلات رفع گردد.

ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت پس از شنیدن اظهارات حاضرین در جلسه ضمن استقبال از فرصت پیش آمده برای بازدید از شرکت دخانیات ایران با اشاره به جایگاه تاریخی این شرکت و نقش آن در تاریخ توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور بر هرگونه حمایت و مساعدت ممکن از شرکت تاکید کردند و لزوم تدوین سند جامع صنعت دخانیات کشور و تصویب آن در هیئت وزیران را پیشنهاد نمودند.

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

نرخ خرید توتون‌های ویرجینیا، بارلی و باسما در سال ۱۴۰۵

اصلاح بخشنامه مالیاتی واردات توتون خام و فرآوری‌شده پس از پیگیری مرکز بهبود کسب‌وکار

ضرورت اصلاح دستورالعمل تبصره ۴ ماده ۱۸ و رفع موانع زنجیره قانونی توزیع محصولات دخانی

اخبار امور بین الملل، خرداد ماه 1405

تولید در شرایط سخت

نقشه ملی مقابله با دخانیات نهایی شد

رشد دخانیات در میان دختران 13 تا 15 سال!؛ لزوم کنترل شبکه نمایش خانگی

گذار از بحران به توسعه؛ هم‌افزایی استراتژیک در مجتمع دخانیات گیلان برای تثبیت تولید

تحلیلی بر برنامه‌های مدیرعامل در مسیر تثبیت و توسعه

آیا تأخیر در تأمین مواد اولیه، تولید داخلی را به نفع قاچاق از میدان خارج می‌کند؟

قاچاقچیان دخانیات، سلامت جوانان را نشانه گرفته‌اند

شهیار وهابی عضو هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران شد

سیاست‌های ضد دخانیات؛ به نام سلامت، به کام قاچاق

خطرات سیگارهای اسانس‌دار قاچاق و ضرورت مصرف محصولات ارگانیک نظارت‌شده داخلی

۱۴۰۵؛ سال تثبیت و صیانت از تولید در سایه همدلی کارکنان

روزشمار هفته ملی بدون دخانیات سال 1405 (4 لغایت 10 خردادماه) اعلام شد

روایت یک سال تحول؛ از حکمرانی هوشمند تا تثبیت تولید در صنعت دخانیات

کشفیات محصولات دخانی قاچاق در اردیبهشت ماه 1405

تشدید قاچاق محصولات دخانی در ایام جنگ

تقویم بین‌المللی نمایشگاه‌های صنعت دخانیات

« شرکت دخانیات ایران» در مسیر فرابورس

تحلیل وضعیت موجود، چالش‌ها و راهبردهای ارتقای رقابت‌پذیری

جدال برندهای داخلی با موج قاچاق در کردستان

پیام تبریک مدیر عامل شرکت دخانیات ایران به مناسبت روز کارگر

از الیاف استات سلولز تا فیلتر سیگارت