انتخاب نماینده ایران به عنوان رئیس کمیته A پروتکل ریشه کنی تجارت غیرقانونی محصولات دخانی

انتخاب نماینده ایران به عنوان رئیس کمیته A پروتکل ریشه کنی تجارت غیرقانونی محصولات دخانی

در جریان چهارمین نشست اعضای پروتکل ریشه کنی تجارت غیرقانونی محصولات دخانی (mop4) در مقر سازمان جهانی بهداشت در ژنو که از روز دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ آغاز شد و تا روز چهارشنبه ۵ آذر ادامه داشت، علی حاجیلاری، رئیس اداره سازمانهای تخصصی بینالمللی وزارت امور خارجه کشورمان، با پیشنهاد گروه مدیترانه شرقی (امرو) و اجماع کشورهای عضو پروتکل، در جلسه عمومی این نشست بهعنوان رئیس کمیته a انتخاب شد.

به گزارش توتون صنعت به نقل از خبرگزاری ایسنا، حاجیلاری در این جلسه ضمن برجسته نمودن اقدامات و ابتکارات جمهوری اسلامی ایران در اجرای پروتکل ریشه کنی تجارت غیر قانونی محصولات دخانی، خواستار همکاری بیشتر کشورهای منطقه و مسئولیت پذیری صنایع دخانی در مراقبت از زنجیره عرضه محصولات دخانی و نوپدید شد.

نماینده ایران همچنین خاطر نشان کرد که اقدامات و تحریمهای یکجانبه غیرقانونی، مانع دسترسی کشورمان به فناوریهای لازم، سازوکارهای مالی و همکاریهای بینالمللی مورد نیاز برای اجرای کامل پروتکل شده و چالشهای جدی در این مسیر ایجاد کرده است.

بررسی دستورکارهای محتوایی مرتبط با اجرای پروتکل و ارائه توصیههای کارشناسی به نشست عمومی؛ نهاییسازی پیشنویس تصمیمات و اسناد فنی مرتبط با اجرای مواد مختلف پروتکل؛ رسیدگی به گزارشها، سازوکارهای همکاری بینالمللی و برنامههای اجرایی برای مقابله با تجارت غیرقانونی محصولات دخانی و تشکیل کمیتههای تدوین برای مذاکره و جمعبندی در خصوص پیشنویس تصمیمات پیشنهادی از وظایف اصلی کمیته a به شمار میروند.

نمایندگان کشورهای هلند و سریلانکا نیز در این جلسه بهعنوان نواب رئیس کمیته a انتخاب شدند.

 

 


خبرهای مرتبط

دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

اصلاح افزایش حقوق، ارز و اعتبارات سلامت در بودجه ۱۴۰۵

بیانیه هیئت رئیسه اتاق ایران در خصوص رویکرد مالیاتی دولت در لایحه بودجه 1405

بازدید معاون صنایع عمومی وزارت صمت و رئیس مرکز برنامه‌ریزی و نظارت بر امور دخانیات از شرکت دخانیات ایران

قاچاق سریع‌تر از واردات رسمی

اخبار بین الملل آذر 1404

کشفیات آذرماه قاچاق سیگار

قاچاق محصولات دخانی معضل بزرگ صنعت دخانیات ایران و تهدیدی برای بهداشت و سلامت جامعه

پژوهش، محور توسعه و مانع از روزمرگی در کسب‌وکار است

گزارش 2025 سازمان بهداشت جهانی از اقدامات ایران در مبارزه با استعمال دخانیات

قاچاق سیگار، جای تولید داخلی را گرفت

قاچاق سیگار، جای تولید داخلی را گرفت

افزایش مصرف دخانیات؛ تعارض منافع میان سود اقتصادی و سلامت عمومی

توسعه کشت توتون در کردستان اشتغال‌زایی برای ۲۶۰۰ نفر و کسب رکوردهای ملی در تولید توتون بارلی

آغاز کشت تنباکو در 150 هکتار از اراضی پارسیان

سازمان مالیاتی از سیگاری‌ها 1/6 برابر بازار مسکن مالیات می‌گیرد!

ضرورت تصمیمات عملی برای حمایت از توتون‌کاران و استانداردسازی صادرات

تهدید قضایی برای فعالان اقتصادی

سبقت رشد فروش مویرگی شرکت دخانیات ایران نسبت به فروش عمده در هشت ماه سال 1404

انتخاب نماینده ایران به عنوان رئیس کمیته A پروتکل ریشه کنی تجارت غیرقانونی محصولات دخانی

بررسی کلی بازار محصولات دخانی در ایران و جهان ( قسمت دوم)

اخبار بین الملل، آبان ماه 1404

کشفیات آبان ماه قاچاق سیگار

مونتانا بین المللی شد

پنج سال روایت صنعت دخانیات؛ از چالش های داخلی تا تحولات بین المللی

رونق صنعت سیگار