صادرات اولین محموله سیگار ایرانی به کشور ترکمنستان

صادرات اولین محموله سیگار ایرانی به کشور ترکمنستان

مدیر عامل دخانیات ایران ، از صادرات اولین محموله سیگار تیر لایت به کشور ترکمنستان به منظور تأمین نیاز بازار منطقه خبر داد.

به گزارش توتون صنعت به نقل از خبرگزاری فارس، مدیر عامل شرکت دخانیات ایران ، صادرات محصولات خانی را راهبردِ مهم و سیاست گذاری جدید شرکت دخانیات ایران عنوان کرد و گفت: صادرات انواع محصولات دخانی اعم از سیگارت، توتون و تنباکو جزء اهداف و برنامه‌ریزی‌ها بود که هم اکنون شاهد تحقق آن هستیم.

وی با بیان اینکه افزایش تدریجی حجم صادرات از برنامه های در دست اقدام شرکت دخانیات است، گفت: این اقدام می تواند در کنار ارزآوری برای کشور، نقش چشمگیری در تجارت خارجی محصولات دخانی را اجرا نماید.

شیخان با اشاره به اهمیت و جایگاه محوری صادرات بعنوان بازوی اصلی سیاست های اقتصاد مقاومتی ابلاغی رهبری معظم انقلاب، خاطر نشان کرد: تقویت و توسعه کشت توتون و تنباکو در راستای حمایت از کشاورزان زحمتکش این مرز و بوم سیاست های صادرات محور، یکی دیگر از راهبردهای شرکت دخانیات ایران می باشد.

مدیرعامل شرکت دخانیات ایران، صادرات را عامل رونق تجاری و اقتصادی این صنعت دانست و اذعان داشت: بازاریابی و تعامل هوشمند با سفارتخانه ها و رایزن های اقتصادی کشورهای خارجی به ویژه کشورهای منطقه و حوزه کشورهای مشترک‌المنافع cis برای صادرات محصولات در دستور کار ما است.

شیخان با بیان اینکه محصول «تیر لایت» به عنوان اولین محموله صادراتی مستقیم سیگارت به کشور ترکمنستان ارسال شد، گفت: این محصول یکی از سیگارت های با کیفیت خانواده برند «تیر» شرکت دخانیات ایران است که به علت کیفیت بالا، مواد اولیه مرغوب استفاده شده در تولید آن و نوع ذائقه، در کشورهای منطقه بویژه حوزه کشورهای مشترک‌المنافع cis  مورد استقبال جدی مصرف کنندگان سیگارت قرار گرفته است.

وی به تقویت تولید، پشتیبانی و مانع‌زدایی از تجارت داخلی تاکید کرد و افزود: توسعه بازار تولیدات ایرانی و باکیفیت در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی با همت پرسنل و کارگران زحمتکش امکان پذیر است.

 

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

اخبار بین الملل مرداد ماه

افزایش قاچاق با افزایش مالیات کالاهای دخانی

کشفیات مرداد ماه قاچاق سیگار

نقش مغفول وزارت جهاد کشاورزی در امور حاکمیتی محصول توتون

توسعه همکاری ها و بهره گیری از ظرفیت های متقابل

چه عواملی بر کیفیت برگ توتون تاثیر گذار است؟

تمرکز زدایی و بهره برداری از ظرفیت استان ها در تأمین مواد اولیه صنعت دخانیات در دستور کار است

باید واقعیت اقتصادی صنعت دخانیات رابپذیریم و برای آن، برنامه ریزی و سیاستگذاری علمی و واقع گرایانه داشته باشیم

آتاناس زافیروپولوس موسس مرکز تحقیقات و آموزش تیرتاش ( 1358ـ1315)

مدیریت تلفیقی بیماری ساق سیاه توتون

مشخصات انواع سیگارت

شرکت دخانیات ایران، بازوی تحقیقاتی و پژوهشی صنعت دخانیات کشور

پذیرش هفت مقاله علمی محققین مجتمع تیرتاش در کنکره بین المللی کرستا 2025

افزایش سهم از بازار شرکت دخانیات ایران

کشفیات محصولات دخانی قاچاق در تیر ماه

ایران پابرجا

فیلیپ موریس اینترنشنال گزارش درآمدهای بی سابقه سه ماهه دوم را اعلام کرد

لزوم حل و فصل مسائل کلان دخانیات با مساعدت همه دستگاه های مرتبط

وضعیت کشور ایران برای شرکت JTI

ارزبری قاچاق بیشتر از تولید داخل!

مدیران عامل موسسه انحصار دخانیات و شرکت دخانیات ایران از بدو تاسیس تاکنون

بازدید نمایندگان کارگران دخانیات از موسسه اطلاعات در سال 1343

صادرات تنباکوی موزامبیک در سال 2024 با رشد 63 درصدی مواجه شد

میزان قطران و نیکوتین درج شده بر روی پاکات سیگارت های قاچاق و تقلبی ناصحیح است

کشفیات خرداد ماه قاچاق سیگار