استیضاح وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به کمیسیون ارجاع شد

استیضاح وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به کمیسیون ارجاع شد

بر اساس این طرح که دهمین طرح استیضاح عین اللهی در مجلس است، دلایل مفصلی برای استیضاح ذکر شده که عدم به کارگیری نیرو‌های متخصص و مجرب، عدم مدیریت بهنگام و علاج جویانه مجموعه عوامل درون و برون سازمانی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ـ که موجب بسیاری از خسارات در زنجیره تامین تولید و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی کشور، به ویژه در ماه‌های اخیر شده ـ از جمله آنهاست. استیضاح بهرام عین اللهی به کمیسیون مربوطه ارجاع شد تا در آنجا مورد بررسی قرار گیرد.

به گزارش توتون صنعت به نقل از سایت تابناک؛ به رغم تلاش‌های فراوان صورت گرفته برای از حد نصاب انداختن استیضاح وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دقایقی قبل طرح استیضاح بهرام عین اللهی مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت تایید و به کمیسیون مربوطه ارجاع شد.

بر اساس طرح استیضاح عین اللهی که دهمین طرح استیضاح وی در مجلس است، دلایل مفصلی برای این استیضاح ذکر شده که عدم به کارگیری نیرو‌های متخصص و مجرب، عدم مدیریت بهنگام و علاج جویانه مجموعه عوامل درون و برون سازمانی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ـ که موجب بسیاری از خسارات در زنجیره تامین تولید و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی کشور، خصوصاً در ماه‌های اخیر شده ـ از جمله آنهاست.

عدم اهتمام به تدوین و ارائه لایحه قانون نحوه اجرای سیاست‌های کلی سلامت به دولت و مجلس و عدم اهتمام جدی به اجرای سیاست‌های کلی سلامت و قوانین برنامه پنج ساله، از دیگر مواردی است که موجب شده شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خواستار استیضاح عین اللهی و برکناری وی از سمت وزارت شده‌اند؛ دلایلی که مشتمل بر موارد مفصلی از جمله دخالت خویشاوندان و اطرافیان وزیر در انتصابات تا بی توجهی به افکار عمومی و انجام کار‌های نمایشی هم هست.

ارجاع طرح استیضاح با عنوان «عدم مدیریت و ناتوانی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حل مشکلات پزشکان، پرستاران، دارو، درمان»

استیضاح وزیر بهداشت دولت سیزدهم در حالی در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفته که پیشتر بار‌ها و بار‌ها با دعوت از وی به کمیسیون‌های مربوطه در مجلس، فرایند گفت‌وگو و همراهی با وی پی گرفته شده، اما در نهایت نمایندگان مجاب به طرح سوال از وی در صحن مجلس شدند که در نتیجه طرح سوال، با ۱۲۳ رای، کارت زرد به بهرام عین اللهی نشان داده شد. فرایندی که منجر به تغییر رویه در وزارت خانه تحت امر وی نشد تا استیضاح، تنها راه چاره باشد و در دستور کار قرار گیرد.

 

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

افزایش قاچاق با افزایش مالیات کالاهای دخانی

افزایش سهم از بازار شرکت دخانیات ایران

کشفیات محصولات دخانی قاچاق در تیر ماه

ایران پابرجا

فیلیپ موریس اینترنشنال گزارش درآمدهای بی سابقه سه ماهه دوم را اعلام کرد

لزوم حل و فصل مسائل کلان دخانیات با مساعدت همه دستگاه های مرتبط

وضعیت کشور ایران برای شرکت JTI

ارزبری قاچاق بیشتر از تولید داخل!

مدیران عامل موسسه انحصار دخانیات و شرکت دخانیات ایران از بدو تاسیس تاکنون

بازدید نمایندگان کارگران دخانیات از موسسه اطلاعات در سال 1343

صادرات تنباکوی موزامبیک در سال 2024 با رشد 63 درصدی مواجه شد

میزان قطران و نیکوتین درج شده بر روی پاکات سیگارت های قاچاق و تقلبی ناصحیح است

کشفیات خرداد ماه قاچاق سیگار

چرا سیگار، دسر محبوب سیگاری هاست؟

مبارزه با استعمال دخانیات در مسیر بیراهه

جریمه سنگین برای هر ثانیه نمایش دخانیات

22 هزار نفر از شهروندان دزفول از نظر مصرف دخانیات غربالگری شدند

از توسعه کشاورزی توتون تا هم افزایی برای احیای زیرساخت های درمانی

سیگار الکترونیکی تهدیدی نوظهور برای سلامت دهان و دندان

آمار دختران سیگاری رو به افزایش است

روزشمار هفته ملی بدون دخانیات سال 1404 اعلام شد

ارزیابی و تحلیل نهادی صنعت دخانیات ایران

کشفیات قاچاق سیگار اردیبهشت ماه 1404

بدون روشنگری، صنعت دخانیات قربانی سوءبرداشت‌ها خواهد شد

همایش تخصصی صنعت دخانیات اردیبهشت 1404