بسته پیشنهادی اتاق ایران درباره برنامه هفتم توسعه، در اختیار دولت قرار گرفت
رئیس مرکز پژوهشهای اتاق ایران خبر داد

بسته پیشنهادی اتاق ایران درباره برنامه هفتم توسعه، در اختیار دولت قرار گرفت

بسته پیشنهادی اتاق ایران درباره برنامه هفتم توسعه که در کارگروه ویژه‌ اتاق ایران تهیه شده است، در اختیار دولت قرار گرفته تا در تدوین برنامه هفتم استفاده شود.

به گزارش توتون صنعت به نقل از پایگاه خبری اتاق ایران انلاین، اتاق ایران بر اساس یک طرح مطالعاتی نزدیک به دو سال، بسته پیشنهادی درباره برنامه هفتم توسعه تهیه کرده که بعد از تایید نهایی در اختیار دولت قرار گرفته است. طبق زمان‌بندی اعلام شده، دولت در تلاش است تا انتهای فروردین ماه، لایحه برنامه هفتم توسعه را در اختیار مجلس قرار دهد.

در همین راستا، کارگروه برنامه هفتم توسعه در اتاق ایران نشستی را برگزار کرد تا روند نهایی شدن لایحه و انتقال نظرات مشورتی نمایندگان بخش خصوصی به تیم تهیه‌کننده برنامه را بررسی کند. در این نشست، محمد قاسمی، رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق ایران گزارشی از تازه‌ترین وضعیت تهیه و تدوین برنامه در دولت ارائه داد که بر اساس این گزارش، دولت در تلاش است تا نسخه نهایی لایحه برنامه هفتم را تا انتهای فروردین‌ماه برای مجلس ارسال کند.

قاسمی همچنین از فعالیت 6 کارگروه در حوزه‌های مختلف بر روی لایحه برنامه هفتم خبر داد. بر اساس اظهارات او بسته پیشنهادی اتاق ایران درباره برنامه هفتم توسعه کامل و به صورت ماده به ماده و درعین حال یک نسخه خلاصه از اولویت‌های موردنظر بخش خصوصی تهیه شده که در اختیار دولت قرار گرفته است.  

در ادامه فرصتی فراهم شد تا اعضای کارگروه نقطه نظرات خود را درباره محتوای لایحه ارائه دهند. بی‌توجهی نسبت به موضوع کسب‌وکار، تولید و صادرات و رویکرد دولتی حاکم بر لایحه با گسترش مسئولیت‌های دولتی، مهم‌ترین نقدهایی بودند که مطرح شدند.

در این نشست حسین سلاح‌ورزی، ابراهیم بهادرانی، عباس کشاورز، حمیدرضا فولادگر، علی چاغروند، فرشید شکرخدایی و علیرضا کلاهی صمدی، حضور داشتند.

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

معرفی حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی

بازدید میدانی مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری از مجتمع های تولیدی و تحقیقاتی شرکت دخانیات ایران

روایتی دیگر از حضورشرکت BAT (بریتیش امریکن توباکو ) در بازار دخانیات ایران

ورزش در شرکت دخانیات ایران

گذری بر تاریخ سیگارت سازی در ایران (قسمت سوم)

هیئت دولت 40 روز عزای عمومی و 7 روز تعطیلی اعلام کرد

روح بلند رهبر انقلاب به ملکوت اعلی پیوست

آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به شهادت رسید

اخبار بین‌الملل بهمن ماه 1404

بررسی زمینه‌های همکاری مشترک بین شرکت دخانیات ایران و شرکت روسی BVT

قابل توجه نمایندگان استان‌های توتون‌خیز

تصمیم دولت احمدی‌نژاد درباره‌ شرکت دخانیات اشتباه بزرگی بود

رشد مبالغ پرداختی به کشاورزان توتون‌کار

بررسی یک تغییر استراتژیک در صنعت دخانیات

اصلاح افزایش حقوق، ارز و اعتبارات سلامت در بودجه ۱۴۰۵

رئیس جمهور مصوبه پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف دخانیات را ابلاغ کرد

بیانیه هیئت رئیسه اتاق ایران در خصوص رویکرد مالیاتی دولت در لایحه بودجه 1405

بازدید معاون صنایع عمومی وزارت صمت و رئیس مرکز برنامه‌ریزی و نظارت بر امور دخانیات از شرکت دخانیات ایران

رشد فروش سیگارت شرکت دخانیات ایران در سال جاری نسبت به سال‌های گذشته

افزایش قیمت ناشی از افزایش نرخ ارز و کمبود عرضه

گذری بر تاریخ سیگارت سازی در ایران (قسمت دوم)

کشفیات دی‌ماه 1404قاچاق سیگار

اخبار بین‌الملل دی ماه 1404

شرکت دخانیات ایران و مسیر پیش رو

روایت یکسال مدیریت در شرایط سخت