پیشنهاد یک کارفرما به وزیر برای تعیین دستمزد ۳۰۰ دلاری
در مراسم افتتاح یک مجتمع تولیدی با حضور وزیر صنعت ، معدن و تجارت مطرح شد

پیشنهاد یک کارفرما به وزیر برای تعیین دستمزد ۳۰۰ دلاری

خط تولید اکسیژن صنعتی و کوره ذوب شرکت آریان فولاد با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت به بهره برداری رسید که در این مراسم پیشنهاد پرداخت دلاری دستمزد مطرح شد.

توتون صنعت - خط جدید اکسیژن و کوره ذوب 20 تنی شرکت آریان فولاد با سرمایه‌گذاری بیش از 29 میلیون دلار و 35 میلیارد تومانی از محل منابع داخلی این شرکت امروز با حضور رزم‌حسینی وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح شد.

به گزارش توتون صنعت به نقل از خبرگزاری فارس بهمن قاسمی، مدیرعامل شرکت آریان‌فولاد در مراسم افتتاح این واحدهای تولیدی گفت: مجتمع آریان فولاد در دو زمین ۱۸۰ و ۲۰۰ هزار متری و یک زمین پشتیبانی ۴۵۰ هزار متری و 110 هزار متر مربع سالن تولید و با 2 میلیون تن ظرفیت نوردی شامل ۵ خط نورد و ۲۴۰ هزار تن ظرفیت تولید شمش شامل دو خط میلگرد ۶۰۰ هزار تنی و دو خط مقاطع به ظرفیت ۳۰۰ و ۲۰۰ هزار تن است.

وی افزود: این کارخانه توانایی تولید انواع تیرآهن، نبشی، ناودانی، ریل و ورق تا عرض ۴۰ سانتی‌متر و انواع میلگرد و یک خط ذوب قوس‌الکتریکی  آلیاژی با ظرفیت ۱۲۰ هزار تن و دو خط ذوب القایی با ظرفیت ۱۲۰ هزار تن ( هر خط ۶۰ هزار تن ) و مجموعا ۲۴۰ هزار تن ذوب را دارا است.

وی با اشاره به اینکه همه خطوط این شرکت غیر از کوره‌های القایی توسط کنسرسیومی از معتبرترین سازندگان  جهان مانند توشیبا، نیپون‌استیل، پومنی، هیوندایی، sms، زیمنس، هیتاچی، abb، شینکو، میتسوبیشی، ساکایی و... به صورت انحصاری و سفارشی ساخته شده است، افزود: این تجهیزات  باعث می‌شود محصولات این شرکت به دلیل استفاده از غلطک‌های «تنگستن کارباید» با بالاترین استانداردها و مناسب‌ترین قیمت‌ها در اختیار مصرف‌کننده نهایی قرار گرفته و رضایت مشتری‌ها را جلب کند.

قاسمی با بیان اینکه این شرکت دارای یک خط اکسیژن‌پلنت با توانایی تولید 60 هزار تن اکسیژن مایع و نیتروژن و آرگون است، اظهار داشت: یک خط ذوب قوس‌الکتریکی ebt دانیلی با ظرفیت ۵۰۰ هزار تن (کوره ۷۵ تن) در آریان فولاد وجود دارد که قادر به اجرای مستقل یا شراکتی در مناطقی است که زیرساخت‌های مورد نیاز مانند برق و مواد اولیه را دارا باشند.

وی اظهار امیدواری کرد که خط میلگرد ۶۰۰ هزار تنی که در مرحله تولید آزمایشی قرار دارد و سه کوره القایی ۵۰ تنی با ظرفیت حدود ۴۰۰ هزار تن نیز با پیشرفت فیزیکی بیش از ۸۵ درصد در اوایل تابستان سال آینده به بهره‌برداری برسند.

مدیرعامل شرکت آریان‌ فولاد همچنین با اشاره به برخی از مشکلات و موانع پیش‌روی تولید، تصریح کرد: مهمترین مشکل ما تهیه مواد اولیه برای خطوط نورد و آهن‌اسفنجی برای خط ذوب است که امیدواریم با کمک مسئولان رفع شده و ظرفیت تولید شرکت که هم اکنون با ظرفیت کمتر از ۳۰ درصد فعالیت می‌کند افزایش یابد.

وی همچنین از آمادگی این شرکت برای همکاری و مشارکت با فعالان حوزه صنایع فلزی و معدنی جهت ادغام با هدف افزایش بهره‌وری و توانمندی‌ها خبر داد.

قاسمی با اشاره به اینکه حداقل دستمزدهای تعیین‌شده از طرف شورای عالی کار بسیار ظالمانه و پایین است، پیشنهاد کرد مانند همه کشورهای دنیا سطح دستمزد پایه با پولی بین‌المللی تعیین و مثلا حداقل با ۳۰۰ دلار پایه‌ریزی شود و در صورت تغییر قیمت به فوریت و هر ماه نسبت به تورم و افزایش نرخ دلار تعدیل مثبت شود.

وی تصریح کرد: این روش پرداخت باید شامل همه خدمات و قیمت‌ها مانند کرایه حمل و نقل و خرده‌فروشی و... شود و در نتیجه سطح معیشت به صورت منصفانه‌ای برقرار بماند. اینکه دائما استدلال می‌شود نماینده کارفرما با افزایش سطح دستمزد مخالفت می‌کند، قطعا استدلالی خلاف واقعیت است. ما به عنوان کارآفرین به تعیین دستمزد پایه غیرمنصفانه و بسیار پایین اعتراض داشته و از سطح دستمزد پایه حداقل ۳۰۰ دلار و تعدیل ماهانه متناسب با تورم و تغییر قیمت دلار حمایت می‌کنیم.

گفتنی است شرکت آریان‌فولاد در حال‌حاضر برای 900 نفر ایجاد اشتغال کرده که پیش‌بینی می‌شود در صورت فعالیت با ظرفیت مناسب، سطح اشتغال به 2 هزار نفر افزایش یابد.

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

معرفی حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی

بازدید میدانی مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری از مجتمع های تولیدی و تحقیقاتی شرکت دخانیات ایران

روایتی دیگر از حضورشرکت BAT (بریتیش امریکن توباکو ) در بازار دخانیات ایران

ورزش در شرکت دخانیات ایران

گذری بر تاریخ سیگارت سازی در ایران (قسمت سوم)

هیئت دولت 40 روز عزای عمومی و 7 روز تعطیلی اعلام کرد

روح بلند رهبر انقلاب به ملکوت اعلی پیوست

آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به شهادت رسید

اخبار بین‌الملل بهمن ماه 1404

بررسی زمینه‌های همکاری مشترک بین شرکت دخانیات ایران و شرکت روسی BVT

قابل توجه نمایندگان استان‌های توتون‌خیز

تصمیم دولت احمدی‌نژاد درباره‌ شرکت دخانیات اشتباه بزرگی بود

رشد مبالغ پرداختی به کشاورزان توتون‌کار

بررسی یک تغییر استراتژیک در صنعت دخانیات

اصلاح افزایش حقوق، ارز و اعتبارات سلامت در بودجه ۱۴۰۵

رئیس جمهور مصوبه پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف دخانیات را ابلاغ کرد

بیانیه هیئت رئیسه اتاق ایران در خصوص رویکرد مالیاتی دولت در لایحه بودجه 1405

بازدید معاون صنایع عمومی وزارت صمت و رئیس مرکز برنامه‌ریزی و نظارت بر امور دخانیات از شرکت دخانیات ایران

رشد فروش سیگارت شرکت دخانیات ایران در سال جاری نسبت به سال‌های گذشته

افزایش قیمت ناشی از افزایش نرخ ارز و کمبود عرضه

گذری بر تاریخ سیگارت سازی در ایران (قسمت دوم)

کشفیات دی‌ماه 1404قاچاق سیگار

اخبار بین‌الملل دی ماه 1404

شرکت دخانیات ایران و مسیر پیش رو

روایت یکسال مدیریت در شرایط سخت