با ایجاد توازن در مالیات ارزش افزوده مانع از قاچاق دخانیات شویم
مرتضی جعفری، رئیس اتحادیه عطار و سقط فروش و عمده فروشان کالای دخانی، مواد شوینده و پاک کننده تهران:

با ایجاد توازن در مالیات ارزش افزوده مانع از قاچاق دخانیات شویم

رئیس اتحادیه عطار و سقط فروش و عمده فروشان کالای دخانی، مواد شوینده و پاک کننده تهران با اشاره به برخی گزارشات مبنی بر انجام تخلفاتی در واحدهای صنفی بدون پروانه این اتحادیه گفت: عده کثیری فعال با وجدان و متعهد در این صنف داریم که تعدادی متخلف بدون پروانه میخواهند به نام شان صدمه وارد کنند. ما این اجازه را نخواهیم داد و با هرگونه تخلف و قاچاق مقابله خواهیم کرد.

به گزارش توتون صنعت به نقل از سایت اتاق اصناف تهران مرتضی جعفری، رئیس اتحادیه عطار و سقط فروش و عمده فروشان کالای دخانی، مواد شوینده و پاک کننده تهران گفت: با گزارشاتی که از سوی مسئولان اداره اماکن تهران و دیگر سازمانها داشتهایم متاسفانه در برخی از واحدهای صنفی بدون پروانه کسب رسته دخانیات کالای قاچاق کشف و ضبط شده است و در رسته عطاری داروی چاقی، لاغری و یا قرصهای متادون عرضه میگردد. وی تاکید کرد: این گزارشات هر چند از واحدهای بدون پروانه است؛ اما اتحادیه عطار باید پی گیر باشد؛ بنابراین در تلاشیم تا دیگر شاهد چنین تخلفاتی در این اتحادیه نباشیم. عده بیشمار و کثیری فعال با وجدان و متعهد در این صنف داریم که تعدادی متخلف بدون پروانه میخواهند به نام شان صدمه وارد کنند و این اجازه را نخواهیم داد. رئیس اتحادیه عطار و سقط فروش و عمده فروشان کالای دخانی، مواد شوینده و پاک کننده تهران در خصوص اهداف و برنامههای آینده اتحادیه بیان داشت: اتحادیه دارای 3500 عضو با پروانه کسب و قریب به 5000 عضو بدون پروانه کسب میباشد. در اولین جلسه هیات مدیره اتحادیه تصمیم بر آن شد تا تمامی واحدهای صنفی یک دور کامل بازرسی شوند. برای افراد با پروانه از بابت رعایت تمام قوانین صنفی و برای تمام واحدهای بدون پروانه، هدایت و راهنمایی به سمت اخذ پروانه کسب. جعفری در ادامه تاکید کرد: از سال 1396 ورود هر گونه دخانیات به کشور ممنوع اعلام شد. در ادامه تمامی شرکتهای خارجی بین المللی در کشور مستقر و داخل کشور به تولید کالاهای وارداتی اقدام کردند. وی ادامه داد: این حرکت از سویی باعث اشتغالزایی و از سوی دیگر عدم نیاز به واردات را در پی داشت؛ اما ارزش افزوده بالایی که به کالاهای دخانیات از سوی سازمان امور مالیاتی تخصیص یافته، قیمت این کالا را بسیار افزایش داده؛ بنابراین سودجویان اقدام به واردات از مبانی غیراصولی کرده و در بازار خلل ایجاد میکنند. جعفری بیان داشت: در حال حاضر برخی از رستههای این اتحادیه شامل معافیت مالیاتی هستند، برخی شامل 9 درصد ارزش افزوده میشوند و قریب به 40 درصد از این اعضا که رسته دخانیات را تشکیل میدهند مالیات ارزش افزوده بیش از 45 درصد پرداخت میکنند. باید توازنی وجود داشته باشد تا مانع قاچاق شویم؛ بنابراین اتحادیه در تلاش خواهد بود این توازن را با مسئولان سازمان امور مالیاتی برقرار کند.

وی دیگر اقدامات و اهداف مورد نظر هیئت مدیره جدید را تشکیل کمیسیونهای کارآمد در اتحادیه خواند و تصریح کرد: در حال حاضر تنها کمیسیون بازرسی فعالیت دارد؛ اما در نظر داریم کمیسیون آموزش و حل اختلاف را نیز تشکیل و مشکلات را توسط این کمیسیونها اداره نماییم. جعفری تصریح کرد: کمیسیون آموزش میتواند در آموزش اعضاء در خصوص آگاهی از قوانین نظام صنفی، بیمه و مالیات کمک فراوان کند. امروزه عصر آموزش و علم است. بسیاری از اعضاء هیچ گونه اطلاعاتی در خصوص بیمه و مالیات خود ندارند و بموقع نمیتوانند از پس مشکلات شان برآیند.

رئیس اتحادیه عطار و سقط فروش و عمده فروشان کالای دخانی، مواد شوینده و پاک کننده تهران در پایان بیان داشت: از سوی دیگر به روز رسانی تمامی سیستمهای اداری اتحادیه از ملزومات است؛ همچنین در نظر داریم به جهت استهلاک ساختمان اتحادیه، ساختمان جدید دیگری را تهیه و پرسنل و تجهیزات را در آن مستقر کنیم.

 

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

اخبار بین الملل مرداد ماه

افزایش قاچاق با افزایش مالیات کالاهای دخانی

کشفیات مرداد ماه قاچاق سیگار

نقش مغفول وزارت جهاد کشاورزی در امور حاکمیتی محصول توتون

توسعه همکاری ها و بهره گیری از ظرفیت های متقابل

چه عواملی بر کیفیت برگ توتون تاثیر گذار است؟

تمرکز زدایی و بهره برداری از ظرفیت استان ها در تأمین مواد اولیه صنعت دخانیات در دستور کار است

باید واقعیت اقتصادی صنعت دخانیات رابپذیریم و برای آن، برنامه ریزی و سیاستگذاری علمی و واقع گرایانه داشته باشیم

آتاناس زافیروپولوس موسس مرکز تحقیقات و آموزش تیرتاش ( 1358ـ1315)

مدیریت تلفیقی بیماری ساق سیاه توتون

مشخصات انواع سیگارت

شرکت دخانیات ایران، بازوی تحقیقاتی و پژوهشی صنعت دخانیات کشور

پذیرش هفت مقاله علمی محققین مجتمع تیرتاش در کنکره بین المللی کرستا 2025

افزایش سهم از بازار شرکت دخانیات ایران

کشفیات محصولات دخانی قاچاق در تیر ماه

ایران پابرجا

فیلیپ موریس اینترنشنال گزارش درآمدهای بی سابقه سه ماهه دوم را اعلام کرد

لزوم حل و فصل مسائل کلان دخانیات با مساعدت همه دستگاه های مرتبط

وضعیت کشور ایران برای شرکت JTI

ارزبری قاچاق بیشتر از تولید داخل!

مدیران عامل موسسه انحصار دخانیات و شرکت دخانیات ایران از بدو تاسیس تاکنون

بازدید نمایندگان کارگران دخانیات از موسسه اطلاعات در سال 1343

صادرات تنباکوی موزامبیک در سال 2024 با رشد 63 درصدی مواجه شد

میزان قطران و نیکوتین درج شده بر روی پاکات سیگارت های قاچاق و تقلبی ناصحیح است

کشفیات خرداد ماه قاچاق سیگار