برگزاری اولین جلسه شورای هماهنگی و تلفیق تدوین برنامه هفتم توسعه

برگزاری اولین جلسه شورای هماهنگی و تلفیق تدوین برنامه هفتم توسعه

به منظور تهیه و تدوین برنامه هفتم توسعه كشور، اولین جلسه شورای هماهنگی و تلفیق تدوین برنامه هفتم توسعه با حضور اعضای شورا از جمله جانشین ریاست و معاونین سازمان برنامه بودجه، روسای امور و همچنین سازمانهای تابعه و پژوهشی آن سازمان تشكیل شد.

به گزارش توتون صنعت به نقل از مركز اطلاع رسانی،  روابط  عمومی و امور بین الملل سازمان برنامه و بودجه،  به منظور تهیه و تدوین برنامه هفتم توسعه كشور، اولین جلسه شورای هماهنگی و تلفیق تدوین برنامه هفتم توسعه در سالن یاران بهشتی سازمان برنامه و بودجه كشور با حضور اعضای شورا از جمله جانشین ریاست و معاونین سازمان برنامه بودجه، روسای امور و همچنین سازمانهای تابعه و پژوهشی آن سازمان برگزار شد.

در این جلسه، تعیین تركیب اعضای ستاد تهیه و تدوین برنامه هفتم توسعه، چارچوب و برنامه زمانبندی تهیه و تدوین نظام برنامه هفتم توسعه و نحوه ‏ی تهیه و تدوین اسناد و گزارشهای بررسی چالش‏ها و آسیب شناسی حوزههای ذیربط در چارچوب دستور العمل ابلاغی به عنوان سه دستور جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه كه درآمدی بر آغاز تدوین برنامه هفتم توسعه به شمار میرفت بر مستمر و متوالی بودن جلسات شورای هماهنگی و تلفیق تدوین برنامه هفتم تاكید شد.

همچنین تركیب پیشنهادی اعضای ستاد برنامه هفتم، تعیین عناوین مسائل، پیشرانها و چالشهای برنامه ‏هفتم، به منظور تعیین عنوان كارگروههای تخصصی ذیل شورای هماهنگی و تلفیق برنامه هفتم توسعه و چگونگی حضور و ارتباط موثر نخبگان، انجمنها و بخش خصوصی در ستاد برنامه ریزی برنامه هفتم توسعه از موضوعات مورد بررسی این جلسه بود.

گفتنی است؛ یكپارچهسازی تصمیمات در شورای هماهنگی و تلفیق تدوین برنامه هفتم توسعه، تكمیل و تصحیح عملكرد كارگروههای احتمالی، مشاركتی و شبكه محور بودن برنامه هفتم توسعه و شناخت وضع موجود از طریق عملكرد كارگروههایی كه در ادامه راه تدوین برنامه تشكیل خواهد شد، از دیگر موضوعات مطروحه در این جلسه بود.

 


دیدگاه‌ها

دیدگاه شما

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

پربازدیدها

تازه ترین‌ها

معرفی حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی

بازدید میدانی مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری از مجتمع های تولیدی و تحقیقاتی شرکت دخانیات ایران

روایتی دیگر از حضورشرکت BAT (بریتیش امریکن توباکو ) در بازار دخانیات ایران

ورزش در شرکت دخانیات ایران

گذری بر تاریخ سیگارت سازی در ایران (قسمت سوم)

هیئت دولت 40 روز عزای عمومی و 7 روز تعطیلی اعلام کرد

روح بلند رهبر انقلاب به ملکوت اعلی پیوست

آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به شهادت رسید

اخبار بین‌الملل بهمن ماه 1404

بررسی زمینه‌های همکاری مشترک بین شرکت دخانیات ایران و شرکت روسی BVT

قابل توجه نمایندگان استان‌های توتون‌خیز

تصمیم دولت احمدی‌نژاد درباره‌ شرکت دخانیات اشتباه بزرگی بود

رشد مبالغ پرداختی به کشاورزان توتون‌کار

بررسی یک تغییر استراتژیک در صنعت دخانیات

اصلاح افزایش حقوق، ارز و اعتبارات سلامت در بودجه ۱۴۰۵

رئیس جمهور مصوبه پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف دخانیات را ابلاغ کرد

بیانیه هیئت رئیسه اتاق ایران در خصوص رویکرد مالیاتی دولت در لایحه بودجه 1405

بازدید معاون صنایع عمومی وزارت صمت و رئیس مرکز برنامه‌ریزی و نظارت بر امور دخانیات از شرکت دخانیات ایران

رشد فروش سیگارت شرکت دخانیات ایران در سال جاری نسبت به سال‌های گذشته

افزایش قیمت ناشی از افزایش نرخ ارز و کمبود عرضه

گذری بر تاریخ سیگارت سازی در ایران (قسمت دوم)

کشفیات دی‌ماه 1404قاچاق سیگار

اخبار بین‌الملل دی ماه 1404

شرکت دخانیات ایران و مسیر پیش رو

روایت یکسال مدیریت در شرایط سخت